Els nostres alumnes van passar la tarda buscant les millors receptes per aquesta setmana. Aquí us deixem les que van rebre millor acolliment!
TORRIJAS
| |
Partimos el pan en rebanadas de unos 2 cm. de ancho cada una. Cocemos la leche y cuando esté a punto de hervir la echamos en un recipiente y bañamos las rebanadas de pan (dejamos en remojo 20 min.). Preparamos mientras en un plato la mezcla de azucar y canela en polvo. Una vez mojadas las pasamos por los huevos batidos, freimos y rebozamos con el azucar y la canela y las vamos disponiendo en una fuente amplia y plana. Una vez estén todas listas echaremos un chorrito de miel por encima (al gusto). Comer a temperatura ambiente. BUNYOLS DE VENT Ingredients• ½ litre d’aigua, • Una cullerada de sucre i una de sal (molt petites), • 80 g de mantega, • ½ Kg de farina, • 3 ous, • Sucre llustre.PreparacióPosem l’aigua a una cassola, i hi afegim una cullerada de sucre, una de sal i la mantega. Engeguem el foc i un cop bulli hi aboquem,tota de cop, la farina. Ho anem remenant fins que es desenganxi de les parets de la cassola i ho retirem del foc, aleshores, hi afegim un ou i el barregem amb la massa. Un cop hagi desaparegut, n’afegim un altre i així fins arribar al tercer. Ja només queda donar la forma amb una cullereta i fregir-los a una paella amb l’oli calent i abundant. (es pot provar amb una petita quantitat de la massa per si l’oli estes massa calent). Si estan ben pastats es giren ells sols quan ja son cuits d’una banda. S’ensucren amb el sucre llustre i preparats per menjar! ¡BON PROFIT I BONA SETMANA! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada