dilluns, 24 d’octubre del 2011

Néts, els vostres avis us necessiten!

Bon dia a tothom!


Nova campanya de W!ladecans per fomentar l’aprenentatge de les noves tecnologies de forma intergeneracional.


Amb aquest lema es llença una nova campanya de W!ladecans per fomentar l’aprenentatge de les noves tecnologies de forma intergeneracional. Els néts/nétes seran els encarregats de transmetre els seus coneixements informàtics al s avis/avies.


Per a facilitar el contingut de les classes s’ha preparat un temari senzill i es disposarà de tutories online a www.wiladecans.cat o presencials al Centre de Recursos per a Joves ‘Can Xic’ els dimecres de 16:30 a 18 hores.


Les classes es podran fer a casa de l’avi o del nét o també s’habilitaran horaris per poder fer les classes en diferents equipaments municipals.


Si vols participar en el projecte només cal que entris a www.wiladecans.cat o a www.canxic.cat i omplis el formulari d’inscripció. Tens temps fins el 4 de novembre.


Recorda que no és imprescindible que sigui el teu avi/àvia, també pot ser un tiet, una veïna, una amiga de la teva àvia... l'únic requisit és que tingui ganes d'aprendre de tu sobre Internet.


Per a més informació, pots enviar un correu a l'adreça info@wiladecans.cat o trucar al telèfon 936470055, de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 19 hores.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada